Ilmoittautuminen 2024 konferenssiin

Ilmoittautuminen Sosiologipäiville 2024 on auki!

Jäsenet ilmoittautuvat kirjautumalla jäsenrekisteriin (ohje 1). Jos et ole jäsen, mutta haluat liittyä, katso ohje (2) alla. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut konferenssiin ilman jäsenyyttä, katso ohje (3) alta.

Jos haluat osallistua konferenssi-illalliselle, valitse valikosta ”DINNER + osallistumismaksu”. Lomakkeella voit ilmoittautua myös kaupungin vastaanottoon, joka on ilmainen. 

1 OHJEET WESTERMARCK-SEURAN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMISEEN

Osallistumismaksut seuran jäsenille:

  • Perustutkinto-opiskelija, Westermarck-seuran jäsen  0 €
  • Väitöskirjatutkija, Westermarck-seuran jäsen 35 €
  • Westermarck-seuran jäsen, muut jäsentyypit 40 €
  • Konferenssi-illallinen 45 €

Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi. Valitse ylhäältä Tapahtumat – Ilmoittaudu. Valitse lomakkeella jäsentyyppisi ja täytä tarvittavat tiedot. Voit maksaa vuoden 2024 jäsenmaksun, konferenssin ilmoittautumismaksun ja illallisen samalla kertaa. Jos osallistut illalliselle, muista valita valikosta ”DINNER + osallistumismaksu”. Lasku tulee sähköpostiisi. Muista tarkistaa myös roskapostikansio.

Jos sinulla ei ole aktivoitua jäsentunnusta, ota yhteyttä westermarckseura@gmail.com. 

2 HALUATKO LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Liity jäseneksi käyttäen tätä linkkiä, odota aktivointilinkin saapumista (hyväksyminen tehdään manuaalisesti), aktivoi sitten tilisi ja ilmoittaudu kirjautumalla sisälle järjestelmään (ohje 1). Huom! Aktivointilinkki saattaa mennä roskapostiin. 

Westermarck-seuran jäsenenä osallistut Sosiologipäiville alennetulla hinnalla ja saat luettavaksesi painetun Sosiologia-lehden. Lue lisää seurasta.

3 MUIDEN KUIN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksut:

  • Perustutkinto-opiskelija, ei jäsen 40 €
  • Väitöskirjatutkija, ei jäsen 95 €
  • Muut, ei jäsenet 125 €
  • Konferenssi-illallinen 45 €

Ilmoittaudu Sosiologipäiville käyttäen tätä lomakettaSamalla lomakkeella voit ilmoittautua myös illalliselle. Jos osallistut illalliselle, muista valita valikosta ”DINNER + osallistumismaksu”. Lasku tulee sähköpostiisi. Muista tarkistaa myös roskapostikansio.


Facebooktwittermailby feather