Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sosiologipäivielle

Sosiologipäivien ilmoittautuminen on päättynyt 20.3.2022.

Muista ilmoittautua mukaan viimeistään 14.3.2022. Ilmoittautumisen sulkeuduttua saat antamasi sähköpostiosoitteen kautta kutsun tapahtuma-alustalle keskiviikkona 23.3, jossa voit luoda itsellesi profiilin ja lisätä omia tutkimuksellisia intressejä muiden osallistujien nähtäväksi.

Ilmoittaudu sosiologipäiville

Lasku osallistumisesta lähetetään pdf-muotoisena ilmoittautumisen yhteydessä kysyttyyn sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei siis voi lähettää suoraan organisaatiolle/työnantajalle, vaan lasku saapuu ilmoittautujan sähköpostiin.

Mikäli osallistumismaksu menee työnantajasi kautta, voit kirjoittaa laskutusosoitteen kenttään organisaatiosi vaatimat laskutustiedot. HUOM! KENTTÄÄN EI KANNATA KIRJOITTAA VERKKOLASKUTUSOSOITETTA, SILLÄ KONFERENSSIN OSALLISTUMISMAKSUJA EI VOI LASKUTTAA VERKKOLASKUTUKSELLA.

Jos maksat osallistumisen itse, voit jättää laskutusosoite-kentän tyhjäksi.

Ilmoittautumisviesti voi mennä roskapostikansioon, joten muistathan tarkistaa sen, jos et saa viest

Hinnasto virtuaalitapahtumaan:

• Perustutkinto-opiskelija, W-seuran jäsenet: 0 €
• Perustutkinto-opiskelija, ei jäsen: 30 €
• W-seuran jäsen (ei opiskelija): 20 €
• Muu kuin edellä mainittu: 90 €

Westermarck-seuran jäsenyys

Huomaathan, että osallistuminen Sosiologipäiville on aina halvempaa Westermarck-seuran jäsenelle. Westermarck-seuran vuosijäsenyys maksaa perustutkinto-opiskelijalle 26€ ja varinaiselle jäsenelle 67€, ja voit hyödyntää jäsenille tarkoitettuja hintakategorioita heti liityttyäsi. Pääset liittymään Westermarck-seuran jäseneksi täällä: https://www.flomembers.com/westermarck-society/members/application?_lang=fi

Facebooktwittermailby feather