Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu itse tai ilmoita ryhmä Sosiologipäiville 2017 täyttämällä alla oleva lomake 12.3.2017 mennessä.

Westermarck-seuran jäsenmaksu vuodelle 2017 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Westermarck-seuraan voi liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos ilmoitat ryhmän, voivat ryhmän jäsenet käydä muuttamassa/lisäämässä tietojaan ja maksamassa vuoden 2017 jäsenmaksunsa heidän sähköpostiinsa tulevan vahvistusviestin ”Muokkaa tietojasi” -linkin kautta.

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.fi/reg/sosiologipaivat2017

Maksaminen:
Osallistumismaksu(t) ja mahdollinen jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa, luottokortilla tai PayPal-maksuna ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 euron (alv 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 eur) tulee yhteislaskulle vain kerran. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Huom! TaY:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon yksiköstäsi sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta.

Peruutusehdot:

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 12.3.2017 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen utaconferences@uta.fi.

Osallistumismaksut

  • Perustutkinto-opiskelija, W-seuran jäsenet: 0€
  • Perustutkinto-opiskelija, ei jäsen: 25€
  • Jatko-opiskelija, W-seuran jäsen: 25€
  • Jatko-opiskelija, ei jäsen: 85€
  • W-seuran jäsen (ei opiskelija): 30€
  • Ei jäsen: 110€
Facebooktwittermailby feather