Illallinen ja iltajuhla

ILLALLINEN

Illallinen ja iltajuhla järjestetään Rovaniemen teatterilla Lappia-talolla, osoitteessa Jorma Eton tie 8.  39 euron hintaisen illalliskortin voit ostaa ilmoittautumisen yhteydessä täältä. Illallinen alkaa klo 19.30 vastaanottotilaisuudella ja alkumaljalla. Opiskelijat huom! Mikäli osallistut torstai-illan sitseille, älä osta illalliskorttia. Illallinen ja sitsit menevät ajallisesti päällekäin.

Illallisen menu:

Siemennäkkileipää ja nokkosvoita L/G
Marinoitua vihersalaattia, versoja G/VEG ja puolukkavinegrette
Palsternakkaa, vaaleaa balsamicoa ja kaalta G/VEG
Kotimaista kauraa, pikkelöityä raitajuurta ja vuohenjuustoa L/G
Hernettä ja savutofukreemiä G/VEG
***
Miedosti savustettua porsaan niskaa M/G ja tummaa valkosipulikastiketta
Bataattiröstejä G/VEG ja timjamipestoa
Paahdettua Lapin puikulaa ja kauden kasviksia G/VEG
***
Brownie G/VEG ja kuivattua mansikkaa
Kahvi/tee
Illallisen hinta sisältää yhden lasin puna- tai valkoviiniä, olutta tai siideriä

 

ILTAJUHLA

Klo 22 alkava iltajuhla on avoin kaikille Sosiologipäivien osallistujille. Iltajuhlassa esiintyy grönroospunkt. Yhtye kertoo itsestään näin:

grönroospunkt soittaa suomenkielistä rockmusiikkia. Kaksi-kolme valittua lainabiisiä (Elvis Costello, The Buzzcocks), nekin suomenkielisillä sanoilla. Tekstit ovat tärkeitä, ja grönroospunktilla ne ovat monimuotoisia ja sisältävät viittauksia moneen suuntaan. Yhtye on kuitenkin leimallisesti nimenomaan rockbändi, ei rappia, ei poppia, ja vaikka kaikki biisit ovat suomenkielisiä, Suomi-Rock -areenalle orkesteria ei oikein voi sijoittaa. Joku sanoo bändin musiikkia alt-rockiksi, toinen punkiksi, mutta tärkeämpää kuin määrittelyt on energinen soittaminen ja krittinen asenne. Soittolistojen ulkopuolelta, omaehtoisesti, suoraan – grönroospunkt on monella tavalla aivan omanlaisensa yhtye.

(https://gronroospunkt.webnode.fi/)

 

Facebooktwittermailby feather