Opiskelijat & Opiskelijaohjelma

Huikea opiskelijaohjelma on julkaistu! Tsekkaa lisää:
Opiskelijaohjelma 2019. Ohjelma myös facebookissa

Sosiologipäivät toivottaa yhdessä Westermarck-seuran opiskelijoiden (WOP), Sosiaalitieteiden Klubi ry:n ja Åbo Akademin opieklijoiden ainejärjestö Anomin kanssa opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi päiville!

Sosiologipäivät eivät ole ainoastaan tutkijoiden kohtaamispaikka, vaan päivät ovat opiskelijoille hieno mahdollisuus päästä tutustumaan oman alan tutkimukseen, tekemään kontakteja tutkijoihin ja ennen kaikkea tutustumaan muiden paikkakuntien sosiologian ja sosiaalitieteiden opiskelijoihin.

Sosiologipäivät soveltuvat oikein hyvin myös opinnoissaan varhaisessa vaiheessa oleville opiskelijoille. Työryhmiin voi tulla vain kuuntelemaan, eikä keneltäkään odoteta mitään muuta kuin mielenkiintoa  sosiologiaa ja/tai moninaisia konferenssin teemoja kohtaan.

Sosiologipäivillä järjestetään opikelijoille omaa iltaohjelmaa, eli tässä mielessä ei kannata ostaa illalliskorttia.

Tutustu WOPpiin täältä.
Facebook
Instagram: @wopinsta

Tutustu Sosiaalitieteiden Klubiin täältä.
Facebook
Instagram: @sosiaalitieteidenklubiry

Åbo Akademin opiskelijoiden ainejärjestö Anomi

SOSIOLOGIPÄIVIEN 2019 OPISKELIJAOHJELMA

Osallistutko sosiologipäiville ja haluaisit verkostoitua muiden sosiologiopiskelijoiden kanssa? Nyt on mahdollisuutesi, sillä järjestämme sosiologipäivien kylkeen rentoa illanviettoa, sitsaamista sekä brunssia, jotta konferenssi ei olisi vain pelkkää pönöttämistä!

27.3. Sosiologinen iltahengailu
28.3. Säätysitsit Q-talolla
29.3. Brunssi

Keskiviikko 27.3.

Sosiologinen iltahengailu 27.3. klo 18-23

Kick-off Sosiologipäiville 2019 tapahtuu Åbo Akademin Domvillanissa (Gezeliuksenkatu 2 Turku). Siellä on mahdollisuus tavata muita konferenssiosallistujia, pelata lautapelejä, osallistua tietovisaan tai kilpailla beer pongissa. Tarjolla on tervetuliaisskumpat, vähän muuta juotavaa (alkoholi ja alkoholiton) sekä pientä purtavaa. Tiloista löytyy myös kymmenen hengen sauna, mikäli on tarpeeksi kiinnostuneita.

Tapahtumaan tulee vielä erikseen ilmoittautuminen, jotta voimme varautua tarjoiltavien ja saunan suhteen! (Julkaistaan tässä tapahtumassa myöhemmin).

Torstai 28.3.

Sosiologipäivien 2019 teemana on eriarvoisuuden monet kasvot. Sääty-yhteiskunnan eriarvoisuus on historiassa ollut selkeä ja ulospäin näkyvä rakenteellinen eriarvoisuuden ilmentymä. Näillä sitseillä ei kuitenkaan yksikään sääty ole eriarvoinen muihin verrattuna vaan aiomme tasa-arvoistaa kaikki säädyt yhdellä kertaa ja istuttaa ne kaikki saman pöydän ääreen nauttimaan yhteisestä ateriasta!

Tule siis sitsaamaan ja pukeudu sisäisen säätysi veroiseksi! Olit sitten mielestäsi parhainta aatelistoa, pyhää papistoa, kultakelloista porvaristoa tai rehtiä talonpoikaa, niin saavu säätyvaltiopäiville Q-talolle klo 18:00 alkaen! Näillä päivillä kaikki säädyt ovat edustettuina ja laulavat kovaa ja korkealta Suomen suurruhtinaskunnan kunniaksi!

SITOVA Ilmoittautuminen sitseille alkaa 7.3. klo 12:00 ja päättyy 21.3. klo 12:00 tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Ilmolinkki julkaistaan tässä tapahtumassa.

Ilta jatkuu Kårenissa, jossa on kaikille avoimet jatkot juhlasalissa ja Kårenin muissa tiloissa kello 22:00 alkaen! Luvassa mm. DJ:tä ja elävää musiikkia! Lisätietoa jatkoista: https://sosiologipaivat.fi/sosiologipaivat-2019/illallinen-ja-iltajuhla/
Sitsaajille on järjestetty ilmainen bussikuljetus sitsipaikalta suoraan jatkoille Kåreniin!

MITÄ? Säätysitsit
MISSÄ? Q-talo, Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku.
MILLOIN? 28.3.2019 klo 18-22
MIKSI? Koska Suomen suurruhtinaskunta kutsuu säädyt koolle
KUIPAL? 10€ Holiton/12€ Holillinen
MITÄ PÄÄLLE? Sisäisen säätysi mukainen vaatetus sekä halutessasi haalarit

Perjantai 29.3.

Vaikka kaikki hauska loppuu aikanaan, niin järjestämme silti vielä perjantaiaamulle pienimuotoisen brunssin, jottei nälkä yllätä kuunnellessa viimeisimpiä puhujia!

Tarjolla siis kahvia sekä purtavaa Publicumin 4.krs aulassa klo 9-12. Brunssi on ilmainen sosiologipäivien osallistujille!

 

Facebooktwittermailby feather