Opiskelijoille

Sosiologipäivät eivät ole ainoastaan tutkijoiden kohtaamispaikka, vaan päivät ovat opiskelijoille hieno mahdollisuus päästä tutustumaan oman alan tutkimukseen, tekemään kontakteja tutkijoihin ja ennen kaikkea tutustumaan muiden paikkakuntien sosiologian ja sosiaalitieteiden opiskelijoihin.

Sosiologipäivät soveltuvat oikein hyvin myös opinnoissaan varhaisessa vaiheessa oleville opiskelijoille. Työryhmiin voi tulla vain kuuntelemaan, eikä keneltäkään odoteta mitään muuta kuin mielenkiintoa  sosiologiaa ja/tai moninaisia konferenssin teemoja kohtaan. Sosiologipäivät toivottaa yhdessä Westermarck-seuran opiskelijoiden (WOP) kanssa opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi päiville!

Sosiologipäiviin perinteisesti kuuluvasta opiskelijaohjelmasta vastaa WOP. Luvassa on mm. ”sitsausta”, ylimäärä-teemaista leffaa, brunssia, saunomista ja rentoa hengausta. Tarkemmat tiedot varjo-ohjelmasta löytyvät kootusti seuraavasta fb-tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/1218523351593894/

Majoitusta opiskelijoille:

Edellisten vuosien tapaan myös Tampereella järjestetään sosiologien sohvasurffausta. Sohvasurffauksen kautta opiskelijoilla on mahdollisuus majoittua ilmaiseksi ja samalla tutustua tamperelaisten opiskelijoiden elämään lähietäisyydeltä. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan majapaikkaa päivien ajaksi tai majoittumaan toisen opiskelijan luona, liity Sosiologipäivien 2017 sohvasurffauksen Facebook-ryhmään tai ota yhteyttä Elina Matilaiseen (matilainen.elina.h@student.uta.fi, 0440222092)

Linkki Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/166191877202341/?fref=ts

Sohvasurffauksen lisäksi edullista majoitusta tarjoaa yliopiston vieressä sijaitseva Dream Hostel, josta saa majoitushinnoista -10 % mainitsemalla varauksen yhteydessä “Tampereen yliopisto”

Dream Hotel & Dream Hostel, Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

email: info@dreamhostel.fi, puh. +358 45 2360 517

 

Facebooktwittermailby feather