Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sosiologipäiville 2023 on auki!

Jäsenet ilmoittautuvat kirjautumalla jäsenrekisteriin (ohje 1). Jos et ole jäsen, mutta haluat liittyä, katso ohje (2) alla. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut konferenssiin ilman jäsenyyttä, katso ohje (3) alta. Konferenssi-illallisen ilmoittautuminen on sulkeutunut. Illallisliput on myyty loppuun. 

1 OHJEET WESTERMARCK-SEURAN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMISEEN

Perustutkinto-opiskelija, W-seuran jäsen  0e
Väitöskirjatutkija, W-seuran jäsen  35e
Westermarck-seuran jäsen, muut jäsentyypit  40e

Konferenssi-illallinen  40e 

Kirjaudu sisään järjestelmään tästä. Valitse ylhäältä kohta Tapahtumat. Valitse lomakkeella jäsentyyppisi ja täytä tarvittavat tiedot. Voit maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun, konferenssin ilmoittautumismaksun ja illallisen samalla kertaa. Huom! Maksua valittaessa tulee valita pelkkä konferenssimaksu, koska illallisliput on myyty loppuun. 

2 HALUATKO LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Liity jäseneksi käyttäen tätä linkkiä, odota aktivointilinkin saapumista (hyväksyminen tehdään manuaalisesti), aktivoi sitten tilisi ja ilmoittaudu kirjautumalla sisälle järjestelmään (ohje 1). Huom! Aktivointilinkki saattaa mennä roskapostiin. 

Westermarck-seuran jäsenenä osallistut Sosiologipäiville alennetulla hinnalla ja saat luettavaksesi painetun Sosiologia-lehden. Lue lisää seurasta.

3 MUIDEN KUIN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMINEN

Perustutkinto-opiskelija, ei jäsen  40e
Väitöskirjatutkija, ei jäsen  95e
Muut, ei jäsenet 125 e

Konferenssi-illallinen 40e

Ilmoittaudu Sosiologipäiville käyttäen tätä lomaketta: https://www.flomembers.com/westermarck-society/events/register/8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543

Facebooktwittermailby feather