Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sosiologipäiville 2021

Ilmoittautuminen on auki 26.2.2021 asti.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta: https://byte.flomembers.com/westermarck-society/events/register/c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

Käytäthän ilmoittautuessasi käytössä olevaa sähköpostiosoitetta, sillä osallistumisohjeet ja linkit lähetetään antamaasi osoitteeseen.

Hinnat

  • Perustutkinto-opiskelija, W-seuran jäsenet: 0€
  • Perustutkinto-opiskelija, ei jäsen: 40€
  • W-seuran jäsen (ei opiskelija): 30€
  • Muu kuin edellä mainittu: 120€

Huomaathan, että jatko-opiskelijat noudattavat kahta jälkimmäistä hintakategoriaa, eli ”W-seuran jäsen, 30€” tai ”Muu kuin edellä mainittu, 120€”.

Ilmoittautumislomakkeella hintakategoriat on merkitty englanniksi: Conference ticket (120€); Conference ticket, members (30€); Student participation, non-members (40€); Student participation, members (0€).

Westermarck-seuran jäsenyys

Huomaathan, että osallistuminen Sosiologipäiville on aina halvempaa Westermarck-seuran jäsenelle. Westermarck-seuran vuosijäsenyys maksaa perustutkinto-opiskelijalle 26€ ja varinaiselle jäsenelle 67€, ja voit hyödyntää jäsenille tarkoitettuja hintakategorioita heti liityttyäsi. Pääset liittymään Westermarck-seuran jäseneksi täällä: https://www.flomembers.com/westermarck-society/members/application?_lang=fi

Verkkokonferenssi

Sosiologipäivät järjestetään vuonna 2021 pääosin etäyhteyksin. Sosiologipäiviä varten ei siis tarvitse matkustaa Helsinkiin. Koko konferenssin ohjelmaa on mahdollista ja suotavaa seurata etänä. Helsingissä voi olla mahdollisuus rajatulle yleisölle esimerkiksi paneelikeskustelun aikana, mutta seuraamme tässä Helsingin yliopiston ja terveysviranomaisten ohjeita. Iltajuhlaa tavanomaisessa monisataväkisessä muodossaan ei järjestetä, mutta pohdimme sille vaihtoehtoa.

Työryhmät kokoontuvat Zoomissa, ja niihin on mahdollista osallistua myös vain kuuntelijana.

 

Lisätiedot ja ongelmatilanteet: Ota yhteyttä helmi.soininvaara [at] helsinki.fi

 

Facebooktwittergoogle_plusmailby feather