Anmälning

 

Anmälning till Sociologidagarna 2021

Anmälning är öppen till den 26 februari 2021.

Anmälning sker via webbutik: https://byte.flomembers.com/westermarck-society/events/register/c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

Vänligen använd en aktuell e-postadress, eftersom instruktioner för deltagande och länkar till evenemanget kommer att skickas till det angivna adress.

Priser

  • Konferensbiljett: 120€
  • Konfernsbiljett för medlemmar av Westermarck-samfundet: 30€
  • Stundenternas deltagande, icke-medlemmar: 40€
  • Studenternas deltagande, medlemmar: 0€

Vänligen observera att de två första kategorierna (”Konferensbiljett, 120 €” och ”Konferensbiljett för medlemmar, 30 €”) gäller doktorander.

På anmälningsblanketten är priskategorierna skrivna på engelska: Conference ticket (120€); Conference ticket, members (30€); Student participation, non-members (40€); Student participation, members (0€).

Medlemskap i Westermarck-samfundet

Vänligen observera att anmälning till Sociologidagarna är alltid billigare för medlemmar av Westermarck-samfundet.

Den årliga medlemsavgiften för Westermarck-samfundet är 26 € för studenter och 67 € för andra medlemmar. Du kan dra nytta av priskategorierna för medlemmar så snart du går med i samfundet.

Du kan bli medlem här: https://www.flomembers.com/westermarck-society/members/application?_lang=sv

Webbkonferens

Sociologidagarna 2021 hålls främst på distans. Det finns därför inget behov av att resa till Helsingfors för konferensen. Hela konferensprogrammet kommer att finnas tillgängligt online för deltagarna. Det kan finnas en möjlighet för en begränsad publik i Helsingfors, till exempel under paneldiskussionen, men vi följer instruktionerna från Helsingfors universitet och hälsovårdsmyndigheterna i denna fråga. Kvällsfesten med sin vanliga flera hundra deltagande kommer inte att hållas, men vi överväger ett alternativ till det.

Alla arbetsgrupper samlas i Zoom. Anmälade deltagare till konferensen kan välja att följa en arbetsgrupp även om de inte själva presenterar ett föredrag.

 

För mer information och hjälp vid tekniska problem: helmi.soininvaara [at] helsinki.fi

Facebooktwittergoogle_plusmailby feather